diumenge, 5 de febrer de 2012

ELS TAURONS APRENEM TAEKWONDO!

EL PASSAT DILLUNS, DIA 12 DE DESEMBRE, VAN VENIR A LA NOSTRA CLASSE EL PARE I LA MARE D'EN JAN (EN JUST I L'ANNA) A ENSENYAR-NOS QUÈ ERA EL TAEKWONDO.
NOMÉS DE COMENÇAR JA VAM APRENDRE QUE TAEKWONDO VOL DIR EL CAMÍ DE LA MÀ I EL PEU, NO EN TENÍEM NI IDEA!

DESPRÉS D'AIXÒ, ENS VAREM DIRIGIR CAP AL GIMNÀS DE L'ESCOLA ON VAM PODER FER UNA SESSIÓ DE TAEKWONDO. PRIMER DE TOT VAM ESCALFAR, ÉS MOLT IMPORTANT PER NO FER-NOS MAL UN COP ESTIGUEM ENTRENANT. VAM ESCALFAR ELS BRAÇOS, LES CAMES, L'ESQUENA, TOT EL COS EN GENERAL!

UN COP ACABAT VAM APRENDRE TRES MANERES DE DEFENSAR-NOS SI ENS FEIEN UN COP DE PUNY: DES DE DALT, SI ENS ATACAVEN PER DAVANT O PER BAIX. I TAMBÉ UNA DE LES MOLTES PATADES QUE HI HA.

QUAN JA SABIEM TOT AIXÒ, VAM FER UN CIRCUIT QUE CONSISTIA EN DONAR UN COP DE PUNY, FER UNA TOMBARELLA I FINALMENT UNA PATADA. PER ACABAR VAM JUGAR A MATAR CONILLS, ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!

ENS VAN DEIXAR MOLT CLAR, PERÒ, QUE EL TAEKWONDO ÉS UNA DISCIPLINA QUE NECESSITA DE MOLT RESPECTE PER A TOTHOM, JA SIGUIN ELS NOSTRES RIVALS, O ELS AMICS I LES NOSTRES FAMÍLIES, QUE NO PODEM FER SERVIR EL QUE S'HI APRÈN PER FER MAL A ALTRA GENT.

MOLTES GRÀCIES ANNA I JUST!

P.S.: PERDONEU PEL RETARD EN PENJAR LES FOTOS!
Maleta Viatgera Jan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada