dimarts, 10 d’abril de 2012

DOFINS INFERMERS I INFERMRES


LA LAURA, LA MAMA DE L'ANNA ENS HA VINGUT A VISITAR! LA LAURA ÉS INFERMERA I ENS HA ENSENYAT MOLTES COSES DEL COS HUMÀ I DE LE SCURES QUE FA A L'HOSPITAL.
PRIMER, COM QUE ELS NENS I NENES DE P4 ESTEM APRENENT EL COS HUMÀ AMB LES NOSTRES MESTRES, LA LAURA ENS HA PARLAT UN POC SOBRE COM FUNCIONA EL NOSTRE COS. ENS HA PORTAT UN PETIT ESQUELET I UN NINOT PER PODER OBSERVAR BÉ ELS MÚSCULS. A MÉS A MÉS, ENS HA MOSTRAT ALGUNS LLIBRES MOLT INTERESSANTS!

UN COP HEM APRÈS BÉ COM FUNCIONA EL NOSTRE COS, LA LAURA ENS HA ENSENYAT ELS UTENSILIS D'INFERMERA. COM PER EXEMPLE EL FONENDOSCOPI, AMB EL QUAL ENS HEM ESCOLTAT EL NOSTRE COR! TAMBÉ ENS HA ENSENYAT UN TENSIOMETRE, LES XERINGUES, GASSES... I EL MÉS DIVERTIT DE TOT ÉS QUE HEM FET DE PACIENTS!
L'AICHA S'HA FET MAL AL CAP I LA LAURA LI HA FET UN BON EMBENAT. EN ROGER JUGANT A FUTBOL S'HA FET MAL A LA CAMA, LA MARIA S'HA FET MAL AL BRAÇ, EN JOEL I EN CONNAN S'HAN CREMAT, EN POL DIU QUE TÉ ALGUNA COSA A L'ULL... SORT QUE TENIM LA INFERMERA LAURA A CLASSE!! 


MOLTES GRÀCIES LAURA I ANNA!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada