dimecres, 2 de maig de 2012

BOMBERS I POLICIA

AVUI HEM ANAT D'EXCURCIÓ ALS BOMBERS I ALS MOSSOS D'ESQUADRA.
A L'ARRIBAR A LA COMISSARIA ENS ESPERAVA UNA MOSSO D'ESQUADRA, LA MÒNICA QUE ENS HA CONVIDAT A ENTRAR. PRIMER HEM ANAT DARRERA LA COMISSARIA ON ENS HA ENSENYAT L'ARMILLA REFLECTANT, L'ARMILLA ANITBALES, LA GORRA, LES LLANTERNES QUE SEMBLEN ESPASES LÀSER, I EL COTXE! ENS VA DEIXAR PUJAR DINS EL COTXE I PARLAR PER L'ALTAVEU, DÈIEM: "ATURI'S, POLICIA, ATURI'S!" I HA FET SONAR LA SIRENA! 
HEM ENTRAT A LA COMISSARIA I TOT I QUE ENS FEIA UNA MICA DE RESPECTE ENS HEM POSAT TOTS DINS UNA GARJOLA, ERA FOSCA I NO HI HAVIA RES DE RES, NOMÉS UNA MANTA I UN SERVEI.
DINS LA COMISSARIA LA MÒNICA ENS HA ENSENYAT LA DEFENSA, LES ESPOSES, ELS GUANTS I LA LOT QUE PORTEN SEMPRE A SOBRE.
MOLTES GRÀCIES MÒNICA! MOLTS DE NOSALTRES DE GRANS VOLDREM SER POLICIES!

ELS BOMBERS TAMBÉ ENS ESPERAVEN AMB LA PORTA OBERTA, BON DIA!BON DIA! ENS HAN DIT MENTRE ENS CONVIDAVEN A PUJAR A VEURE UN VÍDEO, ON UNS NENS QUE ESTAVEN SOLS A CASA VEIEN COM ELS ENTRAVA FUM PER LA FINESTRA DE LA CUINA I TRUCAVEN ALS BOMBERS QUE LES VENIEN A BUSCAR DE SEGUIDA. HEM VIST COM ES VESTEIX UN BOMBER I TOT EL QUE PORTEN A SOBRE PER PROTEGIR-SE DEL FOC.
AL PÀRQUING HI TENEN CAMIONS MOLT GRANS PLENS D'EINES I MANGUERES PERQUÈ COM ENS HAN EXPLICAT NO NOMÉS APAGUEN FOC! SALVEN PERSONES ATRAPADES EN UN ACCIDENT DE COTXE, TREUEN ELS ARBRES QUE HA FET CAURE EL VENT SOBRE UNA CASA, ENTRE D'ALTRES COSES.
I PER ÚLTIM EL CAMIÓ MÉS GRAN DELS BOMBERS: EL CAMIÓ ESCALA. AQUEST CAMIÓ TÉ QUATRE POTES QUE L'AGUANTEN MENTRE UN BOMBER ENFILAT A LA CISTELLA FA DESPLEGAR L'ESCALA FINS A 32 METRES D'ALT! DES D'ALLÀ DALT SEMBLAVEM FORMIGUETES!
QUE DIVERTIT SER BOMBER! MOLTS DE NOSALTRES VOLDREM SER BOMBERS QUAN ENS FEM GRANS!

bomers p4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada